BUNDESLIGA
Esports 13/09/2014

El Bayern derrota l'Stuttgart però perd per lesió Badstuber (2-0)

Ribéry ha tornat als terrenys de joc marcant el segon gol de l'equip de Guardiola

Ribéry ha marcat el segon gol del Bayern

BarcelonaEl Bayern s'ha imposat a l'Stuttgart per 2-0 i l'equip de Guardiola suma 7 punts. Xabi Alonso ha jugat de titular de nou, firmant un bon partit, malgrat que l'equip bavarès ha perdut per lesió Badstuber.

La jugada del primer gol, marcat per Mario Götze en el minut 27, ha nascut en una falta de Xabi Alonso des de la medul·lar, que la defensa de l'Stuttgart no ha defensats bé. El segon gol l'ha marcat el francès Franck Ribery al minut 85, amb passada del polonès Robert Lewandowski.

El Bayern, sense l'holandès Arjen Robben, ha controlat clarament el partit durant els noranta minuts. La nota negativa en la victòria bavaresa és la lesió muscular del central Holger Badstuber, que jugava el seu tercer partit després d'haver estat de baixa tota la temporada anterior per trencament de lligaments creuats.

El Dortmund, per la seva banda, ha derrotat per 3-1 el Friburg amb un bon partit del colombià Adrian Ramos.