BARÇA
Esports 21/09/2017

Benedito anuncia que ha recollit 10.715 signatures i que en seguirà demanant fins al 2 d'octubre

La xifra necessària per tirar endavant la moció de censura és de 16.570 signatures

Efe
2 min
Agustí Benedito recollint signatures per al vot de censura.

BarcelonaAgustí Benedito ha aconseguit 10.715 firmes fins ara i espera arribar als 16.570 suports el 2 d'octubre, termini que el seu equip estableix com a data límit per obligar a fer la moció de censura contra la directiva de Josep Maria Bartomeu. Aquests suports suposen més del 60% del total, unes xifres que Benedito ha valorat positivament per obtenir més de 6.000 firmes en els pròxims dies.

"Hem d'aconseguir 6.000 firmes. Crec que som capaços de fer que aquesta junta sigui sotmesa a una votació i que els socis decidim si han de marxar o no", ha afirmat en una roda de premsa per actualitzar el nombre de suports després dels primers quinze dies de recollida.

Benedito i la junta directiva segueixen sense estar d'acord sobre la data límit de recollida de firmes. Des del club es considera que el límit per a la presentació de les firmes és el 27 de setembre i no el 2 d'octubre, i compten amb un informe del Síndic del Soci i el d'un bufet d'advocats. Aquesta interpretació, segons ha reiterat Benedito, no és correcta i, per això, ha precisat que seguirà recollint signatures fins al 2 d'octubre. "Si ells mantenen el dia 27 de setembre, el dia 2 d'octubre hi anirem amb les signatures necessàries perquè es pugui presentar aquesta votació de censura", ha afirmat.

En aquest sentit, Benedito ha insinuat que si el club accepta ampliar la data límit fins al dia 2 d'octubre, el seu equip presentaria les signatures a les oficines en cas de no arribar a les 16.570. "Des del club alguns m'insisteixen que hauríem de lliurar les paperetes tant si hi arribem com si no hi arribem. Si al final ens posem d'acord que el dia 2 és l'últim termini, em comprometo a portar les signatures tant si les aconsegueixo com si no", ha remarcat.

No obstant això, en cas que no s'arribi a un acord amb els dirigents de l'entitat, el promotor del vot de censura no ha descartat el començament d'un procés judicial i, per aquest motiu, presentarà les firmes davant de notari.

Amb vista a la pròxima jornada de la Lliga Santander, en què el Barcelona visita Girona, l'equip de Benedito preveu mobilitzar voluntaris per seguir captant firmes dels socis que acudeixen a l'estadi de Montilivi.

stats