BARÇA
Esports 27/06/2017

Benedito ultima la demanda a Josep Vives

L’excandidat, que ja ha rebut la factura pendent del Barça, es reuneix avui amb el seu l’advocat

M.m.
2 min
Benedito ultima la demanda a Josep Vives

BarcelonaAgustí Benedito ja ha rebut la factura pendent que té amb el Barça però tot i així està decidit a presentar la demanda contra Josep Vives, el portaveu del club. El que va ser candidat a la presidència en les dues últimes eleccions està dolgut perquè se l’ha fet quedar “com un morós en públic” i insisteix que no tenia “cap coneixement” d’aquest deute fins que se’n va assabentar per la premsa.

L’empresari es va reunir dilluns amb el seu advocat, Daniel Vosseler, per ultimar la demanda. Al·lega desconeixement, que no estava al cas de cap factura pendent i que el portaveu, a més de “desprestigiar-lo”, va facilitar “dades fiscals sense el seu consentiment”. Després de rebre la factura -que insisteix que no havia vist “mai”-, aquest dimecres a la tarda es tornarà a reunir amb l’advocat per analitzar-la. Tot i així, i si no hi ha un gir de guió en les últimes hores, interposarà igualment la demanda. “No és un cas de falta de pagament, sinó de falta de cobrament”, justifica Vosseler.

La versió del portaveu era que l’import pendent, de gairebé deu mil euros, s’havia reclamat a Benedito, mentre que en el comunicat del club es diu que els diners es van demanar a la candidatura. L’excandidat sosté que ni per una via ni per l’altra en tenia coneixement.

Benedito insisteix que es querella contra Vives i no contra el club perquè va ser el portaveu qui el va desprestigiar. “A més, hi ha una discrepància entre el que va dir Vives i el que publica el club en el comunicat. Vives assegura que se’m va informar a mi i diu les quantitats. En canvi, el club al·lega que es va informar la meva candidatura i no diu l’import”, justifica l’excandidat a l’ARA. Per part del club, Vives segueix sense voler fer valoracions, tot i que assegura que està “tranquil”. El portaveu es remet al comunicat i recorda que quan parla a la sala de premsa ho fa “en nom del club i no a títol personal”.

El deute pendent correspon a la campanya del 2015, concretament a serveis que la candidatura de Benedito va demanar al club. Es tracta d’una factura emesa el 23 de juny del 2015 que el juny del 2016 es va abonar només parcialment. El diferencial a pagar per part de Benedito seria de 9.864,53 euros. L’empresari ha insistit que, querelles al marge, si dona validesa a la factura -vol analitzar a quins conceptes corresponien- la pagarà “immediatament”.

stats