FUTBOL
Esports 01/03/2013

Benzema no és l'únic fitipaldi del Madrid: Essien anava a 150 i un altre jugador, a 260 quilòmetres per hora

Segons 'El País', un radar va fotografiar els cotxes de cinc jugadors la nit posterior a la derrota del Madrid al camp del Granada

Ara
2 min
Benzema controla una pilota amb el pit contra l'Athletic

Barcelona'El País' dóna més detalls aquest divendres sobre els excessos de velocitat dels jugadors del Madrid a la carretera. Karim Benzema no és l'únic fitipaldi. La matinada del 3 de febrer cinc cotxes de rènting del club blanc van haver d'afrontar un control d'alcoholèmia a la M-40. Karim Benzema va ser caçat minuts abans per un radar per anar a 216 quilòmetres per hora amb un Audi, i Michael ,per circular a 150 per un tram limitat a 100. Un altre cotxe, un Porsche, circulava a 260 quilòmetres per hora, però la fotografia del radar va fallar i no es pot fer servir com a prova. No se sap quin jugador conduïa el cotxe. Benzema, Essien, Arbeloa, Sergio Ramos i Callejón van passar gairebé simultàniament per davant d'un cotxe radar de la Guàrdia Civil. En casos així, la Guàrdia Civil aconsella no perseguir els vehicles que circulen a una velocitat tan elevada per qüestions de seguretat. Cinc quilòmetres després, tots van passar sense problemes un control d'alcoholèmia. Els cinc acabaven de tornar de Granada, on el seu equip havia perdut. Benzema i Essien van pagar una multa al control mateix.

El càstig a què s'enfronta Benzema, a més, és a una pena de presó de tres a sis mesos, poc probable, o una sanció econòmica. El jugador estava citat per declarar davant el jutge per un delicte contra la seguretat viària, però va aconseguir endarrerir la cita arran de l'eliminatòria de Copa contra el Barça. Declararà per Setmana Santa. Fonts del Reial Madrid han confirmat a 'El País' que "Benzema es va dirigir personalment al magistrat per demanar el retard del judici per la importància del partit".

stats