FUTBOL
Esports 17/05/2015

El Boca Juniors, desqualificat de la Copa Libertadores per l'agressió als jugadors del River

També haurà de jugadors els propers quatre partits a porta tancada

Efe
1 min
La policia vigila els aficionats de Boca a la Bombonera

BarcelonaLa Confederació Sud-americana de Futbol (Conmebol) ha desqualificat al club argentí Boca Juniors de la Copa Libertadores pels incidents registrats en el partit d'aquest dijous davant River Plate, durant els quals es va produir una agressió amb una substància irritant contra jugadors del conjunt 'milionario'.

Per mitjà d'un comunicat, el Tribunal de Disciplina de la Conmebol imposa a més a Boca una sanció consistent en jugar a porta tancada seus pròxims quatre partits com a local en competicions de l'organisme, amb seu a Asunción. Es prohibeix també al Boca vendre entrades als seus aficionats pels quatre pròxims partits que jugui com a visitant en competicions de la Conmebol, i li imposa a més una multa de 200.000 dòlars com sentència accessòria.

La Conmebol adverteix Boca que en cas de repetir qualsevol infracció similar "és aplicable el que disposa l'article 43 del Reglament Disciplinari, i les conseqüències que se'n puguin derivar". Finalment, s'informa a Boca que pot apel·lar a aquesta decisió davant la Cambra d'Apel·lacions de la Conmenbol en el termini de set dies, a partir de dissabte.

Després de la desqualificació, River Plate s'enfrontarà dijous que ve al seu camp el brasiler Cruzeiro.

stats