27-S
Esports 10/09/2015

Bojan Krkic: "No m'he d'amagar, no vaig en contra dels espanyols"

El davanter de Linyola dóna suport a la campanya 'Guanyarem'

Ara
1 min

BarcelonaEl davanter de l'Stoke City, Bojan Krkic, ha donat suport a la campanya 'Guanyarem' i ha explicat els motius per implicar-se en l'esport català de cara al 27-S. Igual que Pep Guardiola i Manel Estiarte, Bojan ha estat escollit per formar part d'aquesta campanya, amb tres vídeos, a la qual s'hi han adherit més de 500 esportistes catalans.

"Em considero català, un jugador que ha crescut a Catalunya, la meva vida és el futbol", explica el de Linyola per argumentar el seu suport a la campanya 'Guanyarem', i ha volgut deixar clar que sumar-s'hi no implica anar contra l'esport espanyol. "Anava a jugar amb la selecció espanyola, però el meu sentiment és català", ha afegit Krkic, que ha volgut deixar clar que ell "sempre" s'ha manifestat a favor de l'esport català. "No m'he d'amagar, no vaig en contra dels espanyols, no vaig en contra de ningú, expresso un sentiment real", ha dit el davanter de l'Stoke.

"Si es poguessin jugar partits oficials, cadascú decidiria quina és la millor opció", ha dit si es produís la independència de Catalunya i hi hagués selecció catalana oficial.

stats