BARÇA
Esports 20/11/2014

Carles Vilarrubí: "Aquesta no és una junta de pensament únic, és una junta de debat"

El directiu del Barça ha defensat la gestió de Josep Maria Bartomeu

Ara
2 min

BarcelonaCarles Vilarrubí, un dels membres destacats de la junta directiva del Barça, ha passat pels micròfons de Catalunya Ràdio. Vilarrubí ha defensat que "aquesta és la mateixa junta de sempre, tingui Rosell o Bartomeu davant. Ells dos són diferents, però el projecte és el mateix que va iniciar Rosell". Vilarrubí ha afirmat que "aquesta no és una junta de pensament únic, és una junta de debat. A vegades et toca formar part de la minoria i quan acaba el debat, et toca fer teu el discurs de la majoria".

Vilarrubí ha parlat sobre el recurs a l'Acció de Responsabilitat, comentant que "la junta actua de manera responsable.No hem pres una decisió irreflexiva", afegint que no pot parlar sobre que passaria si el soci Vicenç Pla demana executar els avals.

Catalunya i Espanya

Vilarrubí ha defensat que el Barça hauria de ser "un espai per a la veu del poble, un espai de tolerància. Obrir-se sempre al país com ha demostrat amb la via catalana, el concert de la llibertat...tot allò que sigui un moviment del país. Sempre estaré en contra de qualsevol restricció de l'expressió del soci durant un partit". Preguntat sobre si relaciona tots els problemes del Barça amb el procés que viu Catalunya, ha dit que "és difícil imaginar que al Barça li passin tantes coses en l'àmbit jurídic, i no tinguin relació. Alguna relació causa-efecte hi ha amb el que viu el país políticament. El Barça sol ser un reflex del sentir d'un país".

Les eleccions i Rosell

Preguntat sobre si formarà part de la candidatura de Bartomeu a les eleccions del 2016, Vilarrubí ha dit que "si hi ha el mateix esperit i ell compta amb mi,jo encantat d'acompanyar al president Bartomeu a les eleccions", tancat la porta a la possibilitat d'avançar eleccions ja que "cal complir els compromisos".

Sobre Sandro Rosell, ha dit que "no he conegut una persona tant apassionada pel Barça com en Sandro, però no he entès al 100% la seva decisió de marxar. Una decisió personal que respecto totalment".

De Josep Lluís Núñez, ha dit que "és molt trist veure un expresident del Barça a la presó. Cal passar pàgina".

stats