BARÇA
Esports 29/09/2016

L'Associació per a la Defensa dels Drets dels Socis vol portar Jordi Cases a l'assemblea

L'entitat que dirigeix Robert Blanch pretén reclamar, si escau, "dany i perjudicis" al soci que va destapar el cas Neymar

A.l.
1 min
Els responsables de Go Barça, Jordi Cases i Joan Arnés / PERE VIRGILI

BarcelonaL'Associació per a la Defensa dels Drets dels Socis i de les Sòcies del Barça vol portar a l'assemblea del pròxim 29 d'octubre Jordi Cases, el soci que va destapar el cas Neymar en presentar una querella a l'Audiència Nacional contra l'expresident Sandro Rosell per apropiació indeguda. Aquesta entitat, al capdavant de la qual hi ha Robert Blanch, és la que va demanar l'execució dels avals durant l'època de Joan Laporta perquè l'anterior equip de govern avalés les pèrdues del seu primer mandat. Es tracta d'una organització de socis veterans molt activa que fiscalitza l'acció de govern de les directives, i s'ha mostrat molt bel·ligerant sobretot amb Laporta.

Ara s'iniciarà una campanya de recollida de signatures entre els compromissaris perquè s'inclogui a l'ordre del dia de la pròxima assemblea la revocació de la conducta de Cases en l'anomenat cas Neymar. Es demana també l'obertura d'un expedient disciplinari, i, a més, comunica l'associació, si escau es reclamaran els "danys i perjudicis ocasionats per aquestes actuacions judicials".

L'estiu del 2015, l'associació ja va presentar una demanda contra Cases, que, a més, ja va declarar el 8 de setembre per aquest cas a la comissió de disciplina del club, durant més de tres hores i davant l'instructor Josep Maria Mir, arran d'una demanda de Seguiment FCB.

stats