FUTBOL CATALÀ
Esports 19/06/2013

Toni Almendros dóna la llista definitiva de la selecció catalana amateur per jugar la fase final de la Copa de Regions UEFA

Catalunya jugarà la fase final a terres italianes la propera setmana

Ara
1 min

BarcelonaEl seleccionador català, Toni Almendros, ha fet pública la llista dels 20 homes que integraran la Selecció Catalana UEFA que disputarà la fase final de la VIII Copa de les Regions UEFA a Itàlia del 22 al 29 de juny. La llista és aquesta:

Xavi Puerto, Josep Caballé, Boris Garros, Enric Gallego, Joel Marín i Franco Sanchirico (Cornellà), Alelandro Cano, Ramon Rovira, Javier León, Òscar Muñoz i Diego Fernàndez (Europa), Pol Compte i Guillem Cornellà (Figueres), Albert Vivó (Gavà), Gerard Puigoriol (Manlleu), Joan Bayona (Palamós), José Luís Muntané (Rapitenca), Carlos Miguel (Santfeliuenc), Javier Heredia (Santboià) i Antonio Domínguez (Vilafranca).

La selecció catalana jugarà la fase final a terres del Vènet les properes setmanes. El dia 22 de juny debuta a Pivone di Sacco contra els bielorussos d'Isloch. El dia 24 de juny juga contra Yugoiztochen (Bulgària) i el dia 27 amb la regió de Moscou. La final del torneig és el dia 29 de juny.

stats