Futbol Català
Esports 30/04/2012

El Júpiter goleja 9 a 0 l'Olesa i segueix marcant el ritme per disputar la promoció a Tercera Divisió

El conjunt grisgrana té tres punts de marge respecte al Vista Alegre, que són quatre si es compta el 'goal average' general entre els dos conjunts

àngel Garreta
1 min
El Júpiter podria fer història

BarcelonaEl club de la Verneda es troba en estat de gràcia. Aquest cap de setmana ha golejat 9 a 0 el darrer classificat, l'Olesa. Suma ja 52 punts i ocupa la segona posició al grup 2 de Primera Catalana. Ara mateix disputaria la promoció a Tercera Divisió amb el segon del primer grup, que és el Vilassar de Mar. Els darrers gols han ajudat l'equip grisgrana a ampliar la diferència a favor. Amb 71 dianes el Júpiter és, de molt llarg, el més golejador dels dos grups.

El tècnic de l'equip, Juanjo García, comentava en una entrevista recent que "al Júpiter som en el camí de tornar a altes categories. Amb confiança en el projecte, compromís i serietat durant els anys, qualsevol cosa és possible", i tot sembla indicar que el temps li està donant la raó. L'entitat de la Verneda és la primera de la llista del ressorgiment de clubs de Barcelona ara que la crisi econòmica, de retruc, ha ofert la possibilitat d'igualar més el pressupost amb altres equips de comarques que han vist retirada la seva ajuda municipal.

En aquest sentit, el Martinenc, quart a quatre punts del Júpiter, també lluita per intentar colar-se dins la segona plaça en finalitzar la lliga. Els 'diables vermells' del Guinardó van golejar dissabte el Tàrrega, màxim favorit a l'ascens al costat de la Rapitenca, que és l'intractable líder. L'equip blaugrana, en clara línia descendent, ha caigut fins al cinquè lloc, també a quatre punts de la promoció.

stats