WATERPOLO
Esports 16/05/2015

El CN Sabadell revalida el títol de la Lliga femenina de waterpolo

Les noies de Nani Guiu han derrotat el CN Sant Andreu al segon partit de la final (11-5)

Les noies del CN Sabadell, celebrant el títol de Lliga de waterpolo femení / CNS

BarcelonaEl CN Sabadell ha revalidat el títol de la Lliga femenina de waterpolo. Les noies de Nani Guiu, que ja havien derrotat el CN Sant Andreu en el primer partit (per 5-14 a la pista andreuenca) han tornat a guanyar al partit de tornada, ara per 11-5. És el cinquè títol de Lliga consecutiu que aconsegueixen les noies del CN Sabadell, que dominen amb mà de ferro la competició domèstica.

Les noies de Nani Guiu partien com a clares favorites i han fet valer aquesta condició des del primer minut. Al descans, el marcador era de 7-2 amb uns parcials de 3-1 i 4-1, respectivament. Al tercer quart, amb el partit sentenciat, les noies del Sant Andreu han pogut plantar cara i han aconseguit un parcial de 3-3. Tanmateix, l'últim –on només hi ha hagut un gol– s'ha resolt novament a favor de les locals (1-0), que han tancat la sèrie per la via ràpida amb un 2-0.