BARÇA
Esports 06/06/2015

En marxa el concurs internacional d’arquitectura del nou Camp Nou

Martí Molina
1 min
Imatge virtual de com pot ser el nou Camp Nou.

BarcelonaDes d’ahir fins al 6 de juliol està obert el concurs internacional d’arquitectura per al nou Camp Nou i el nou Palau Blaugrana. El Barça va publicar a la seva web un plec de bases amb regles i criteris de selecció, tant per al nou estadi com per al nou pavelló poliesportiu.

En la primera volta, les empreses interessades han de presentar la documentació necessària per acreditar la seva experiència i un petit esbós tant del camp com de la pista. Els finalistes (entre sis i vuit, en cada concurs) rebran 90.000 euros en el cas del nou Camp Nou, i 60.000 en el cas del nou Palau Blaugrana. En aquesta segona fase, que començarà a l’estiu, es donaran les dades definitives per elaborar el projecte i les empreses tindran tres mesos per elaborar-los.

El jurat estarà format per nou persones, cinc del Barça, tres del Col·legi d’Arquitectes de Catalunya i un de l’Ajuntament de Barcelona. Les propostes seran revisades per una comissió tècnica i al mes de desembre (o, com a molt tard, el gener del 2016) està previst que el jurat anunciï els guanyadors dels dos concursos.

stats