Copa Catalunya
Esports 11/10/2011

La Federació Catalana sorteja la tercera i quarta ronda de la Copa Catalunya amb sis participants

Santa Perpètua - Manlleu, Castelldefels - Sant Andreu i Almacelles - Torreforta seran els emparellaments de la tercera ronda i a partit únic

Redacció
1 min
La Copa Catalunya

BarcelonaLa tercera eliminatòria de la segona fase de la Copa Catalunya ja coneix els duels entre els equips amateurs que resten vius a la competició. L'agrupació ve marcada per criteris de proximitat geogràfica i a partit únic. Els tres partits d'aquesta ronda són: Santa Perpètua - Manlleu, Castelldefels - Sant Andreu i Almacelles - Torreforta. El vencedor del duel entre el Santa Perpètua i el Manlleu quedarà exempt dels emparellaments de la quarta eliminatòria.

Així doncs, només els vencedors del duel entre Castelldefels i Sant Andreu, d'una banda, i Almacelles i Torreforta, de l'altra, es veuran les cares entre ells novament a partit únic. L'equip guanyador, resultant dels duels d'aquests quatre equips, serà qui es vegi les cares amb Santa Perpètua o Manlleu com a pas previ a veure's les cares amb els grans, els equips de Segona A i Primera.

D'aquesta manera la Federació ha volgut evitar tenir tres guanyadors de ronda i emparellar-los en format triangular, preferint deixar un equip exempt per sorteig i eliminar els altres dos entre sí. Les dates i horaris de la disputa de cada duel estan encara per determinar.

stats