HOQUEI PATINS
Esports 28/02/2014

El Moritz Vendrell tomba el Liceo als penals i jugarà les semifinals de la Copa amb el Reus (3-3)

El vigent campió ha aconseguit igualar un 3-1 en contra i s'ha mostrat molt eficaç en els llançaments de penal

Jordi Graell
El Moritz Vendrell i el Liceo han jugat el segon partit dels quarts de final

LleidaEl Moritz Vendrell jugarà les semifinals de la Copa del Rei d'hoquei patins després de superar el Liceo a la tanda de penals. El Liceo sempre ha portat la iniciativa en el marcador i ha marxat al descans amb un solitari gol de Josep Lamas.

A la segona part el Moritz no s'ha rendit, i després de veure com el Liceo es posava 1-3 ha empatat. La pròrroga ha acabat sense gols. A la tanda de penals Sergi Miras, Ferrer i Rodríguez han decantat la balança a favor del Mortiz, castigant un Liceo negat de cara a porteria.

H.C. Coinasa Liceo (1+3+0+0+0): Xavi Malián, Josep Lamas, Lucas Ordóñez, Eduard Lamas, Jordi Bargalló - cinc inicial - Juan José López i Toni Pérez.

C.E. Moritz Vendrell (0+3+0+0+3): Xevi Puigbí, Jordi Creus, Lluís Ferrer, Eloi Albesa, Sergi Miras - cinc inicial - Jordi Ferrer, Ángel Rodríguez i Carlos Cortijo.

Gols: 1-0, Josep Lamas (min 6); 2-0, Lucas Ordóñez (min 32); 2-1, Jordi Ferrer, FD (min 35); 3-1, Eduard Lamas (min 35); 3-2, Sergi Miras, p. (min 37); 3-3, Jordi Ferrer (min 38); 3-4, Sergi Miras (TP); 3-5, Lluís Ferrer (TP); 3-6, Ángel Rodríguez (TP).

Àrbitres: Gómez Sánchez i Garmendia Cano.