TENIS
Esports 24/10/2014

Rafa Nadal cau a Basilea de forma sorprenent contra el jove Borna Coric als quarts de final de Basilea

El croat ha tret de la pista Nadal amb un joc explosiu (6-2 i 7-6)

Ara
1 min
Borna Coric, durant el partit contra Nadal

BarcelonaEl jove croat de 17 anys Borna Coric ha protagonitzat la gran sorpresa en desfer-se de Rafa Nadal en dos sets als quarts de final del torneig de Basilea. Coric ha guanyat per 6-2 i 7-6 a un rival marcat pel dolor d'una apendicitis. Coric, que ja havia eliminat un dels favorits del torneig com és el letó Gulbis, ha sortit a la pista ràpida de Basilea amb caràcter, aconseguint dos breaks sobre un Nadal sense ritme. Coric, actualment 124 a l'ATP, s'ha situat 5-0 amb la possibilitat de deixar sense guanyar un joc al mallorquí. Al final, el primer set ha acabat 6-2.

Al segon, Nadal ha millora el seu joc, aprofitant-se de les errades d'un jove segur a la xarxa però amb moltes errades al servei. Coric ha fet córrer molt a un Nadal que segueix sense trobar el seu millor joc. Nadal, que s'haurà d'operar d'apendicitis en algun moment, ha acabat perdent al tie break. Coric, guanyador de l'Obert d'Estats Units en categoria juvenil, ha aconseguit el primer gran triomf de la seva carrera. Coric jugarà la semifinal contra el francès Goffin. La primera semifinal serà entre Ivo Karlovic i el jugador del duel Federer-Dimitrov.

Nadal ha caigut fins la tercera posició de la classificació de l'ATP. Avui mateix ha anunciat que no jugarà el torneig de Paris-Bercy per "motius personals".

stats