NFL
Esports 02/02/2015

Els Patriots protagonitzen una remuntada èpica i s'enduen la Super Bowl (28-24)

La final ha estat una de les més igualades i emocionants de la història ja que l'equip de Tom Brady, que ha estat designat com a millor jugador (MVP), s'ha vist obligat a recuperar un desavantatge de 10 punts

àlex Gozalbo
1 min
Tom Brady / EFE

BarcelonaEls New England Patriots han protagonitzat una remuntada èpica contra els Seattle Seahawks i s'han endut la Super Bowl (28-24). La final ha estat una de les més igualades i emocionants de la història ja que l'equip de Tom Brady, que ha estat designat com a millor jugador (MVP), s'ha vist obligat a recuperar un desavantatge de 10 punts. A més, quan el rival estava en disposició d'anotar, ha protagonitzat una recuperació decisiva a 20 segons del final.

Els Patriots de Bill Belichick, que han aconseguit el seu quart títol, s'han avançat en dues ocasions, però els Seahawks han sabut reaccionar i arribar al descans amb un lleuger avantatge (14-17). La renda dels campions de l'edició de l'any passat ha arribat a ser de deu punts en la segona meitat (14-24).

La reacció dels Patriots ha arribat de la mà de Tom Brady, que ha completat quatre passades de 'touchdown' durant el partit (28-24). Quan l'equip de Seattle estava en disposició d'anotar i capgirar el marcador, a 20 segons del final, Russell Wilson ha arriscat amb una passada, que ha estat interceptada per Malcolm Butler, l'heroi inesperat de la nit.

Com és habitual, la NFL ha sorprès els espectadors d'arreu del món amb un gran espectacle al descans de la Super Bowl. Katy Perry ha estat la gran protagonista del 'show', que ha comptat amb un grapat d'efectes multimèdia d'última generació.

stats