Operació Puerto
Esports 30/01/2013

La jutgessa no demanarà a Eufemiano Fuentes que identifiqui els esportistes que va tractar

Malgrat la petició del Comitè Olímpic Italià, la magistrada ha dit que ella no li demanarà els noms expressament, però que si Fuentes els vol dir, ella no s'hi oposarà

Ara
1 min
Eufemiano Fuentes arribant al jutjat penal de Madrid

La jutgessa Julia Patricia Santamaría, que presideix el judici de l'operació Puerto, ha rebutjat demanar al metge Eufemiano Fuentes que doni els noms dels esportistes que va tractar a la seva consulta.

En el tercer dia de judici, Eufemiano Fuentes ha assegurat en dues ocasions que podria identificar els seus clients "a través del codi numèric" que se'ls assignava, i llavors, l'advocat del Comitè Olímpic Italià (CONI), Ignacio Arroyo Martínez, ha demanat a la jutgessa que demanés a l'acusat la llista de noms. La magistrada ha dit que ella no els hi demanarà expressament, però que si Fuentes els vol dir, ella no s'hi oposarà.

Durant la seva declaració, Fuentes només ha revelat la identitat d'un dels esportistes als quals va tractar, el de l'excorredor i president de l'Associació de Ciclistes Professionals (ACP) Javier 'Pipe' Gómez, que des del passat mes de desembre és també director general de la Fundació Esport Jove del Consell Superior d'Esports (CSD).

stats