Esports 20/09/2014

La potència ofensiva del Madrid esclafa la defensa del Deportivo (2-8)

Cristiano Ronaldo i James Rodríguez han marcat dos gols preciosos a Riazor

Modric, felicitant al colombià James a Riazor

BarcelonaEn cinc dies el Reial Madrid ha recuperat la seguretat. L'equip d'Ancelotti va golejar primer el Basilea i després, avui, ha golejat el Deportivo, i s'ha tret de sobre així la por provocada per dues derrotes en tres jornades de Lliga. El 2-8 final, un resultat d'escàndol, parla per si sol. El Madrid, de fet, mai havia marcat vuit gols fora de casa. El rècord eren set gols al camp del Saragossa la temporada 1987-1988 (1-7).

A Riazor, un camp on el Madrid solia patir, el Deportivo ha començat prou bé, però de mica en mica Modric ha aconseguit el control del joc. Amb el croat manant, el Deportivo s'ha espantat i Cristiano Ronaldo ha marcat el primer gol amb un cop de cap increïble després d'una centrada d'Arbeloa. El portuguès, malgrat la pressió de la defensa, ha girat el coll i ha donat molta velocitat a la pilota. Poc després, el colombià James ha marcat el 0-2 amb un bonic xut a l'escaire del porter Lux. Lux, que havia evitat el gol de Bale i Benzema amb dues bones actuacions, ha fallat poc després, i ha regalat a Cristiano el 0-3. Cristiano, per cert, amb aquest gol ha marcat a gairebé tots els camps de Primera. Li falta Anoeta, el nou San Mamés (on ha jugat un sol cop) i els estadis de l'Eibar i el Còrdova, on no ha jugat.

A la segona part, el Dépor ha marcat gràcies a un penal de Haris Medunjanin i durant uns minuts ha creat ocasions de perill. Però dues contres blanques, amb execució de Gareth Bale, han sentenciat el partit abans del minut 70. El Madrid, que feia més de 50 anys que no marcava tants gols al camp del Deportivo, ha vist com Cristiano feia el seu tercer gol poc després (1-6, min 73). En els darrers minuts, Toché s'ha encarregat de fer el segon gol local (2-6, min 83), però Chicharito, suplent, ha marcat els seus dos primers gol amb el Madrid, i ha tancat així la golejada (2-8, min 91), primer amb un bon xut i després amb un xut desviat per la defensa local.