Copa Regions UEFA

El combinat català busca el seu primer títol en la fase estatal

El porter Diego Gómez, darrera novetat de Catalunya Amateur de cara a la Copa de Regions UEFA

El jugador del Terrassa cobreix la baixa del lesionat Adrià Fradera

El combinat català que disputa la Copa de Regions UEFA va realitzar ahir el darrer entrenament de preparació per la fase final estatal de la competició i viatjarà avui cap a Oviedo. L'equip dirigit per Toni Almendros jugarà a l'Estadi Universitari contra Castella Lleó la primera de les semifinals, esperant fer-se un lloc a la final on, en cas de classificació, es veuria les cares amb el vencedor del partit Múrcia-Astúries.

El grup de divuit jugadors convocats ha patit un canvi de darrera hora. El porter Diego Gómez, del Terrassa, ocupa la plaça del lesionat Adrià Fradera, del Gavà. El porter blaugrana va lesionar al segon temps del partit contra l'Europa, el passat diumenge, en topar en una acció involuntària amb el migcampista escapulat Valderas.

La llista final la formen els següents jugadors:

CASTELLDEFELS: Juan Pablo Amantini
CORNELLÀ: Enric Gallego i Valentín Merchan
EUROPA: Ivan Álvarez, Ramon Rovira i Àlex Cano
MANLLEU: Gerard Puigoriol i Jordi Aumatell
OLOT: Àlex Granell
PRAT: Carlos Ruiz, Toni Texeira, Ferran Vila i Óscar Sierra
SANTBOIÀ: Javier Heredia i David Cárdenas
TERRASSA: Diego Gómez, David López i Carlos Martínez

Així doncs, Almendros aposta per convocar divuit jugadors d'un total de vuit equips diferents dels vint que formen el grup cinquè de Tercera. El Prat és l'equip que més futbolistes aporta amb un total de quatre, seguit de Terrassa i Europa amb tres.