FUTBOL AMERICÀ
Esports 05/02/2018

Els Eagles destronen els Patriots i guanyen la seva primera Super Bowl (41-33)

Un 'touchdown' a falta de tres minuts i una recuperació, claus del triomf dels de Filadèlfia

Zach Ertz, dels Filadèlfia Eagles, durant la final de la Superbowl contra els Patriots

BarcelonaEls Eagles de Filadèlfia han aconseguit la primera Super Bowl de la seva història després de derrotar els Patriots a la final (41-33). Un partit emocionant, amb una anotació rècord i que s'ha resolt a falta de tres minuts amb un 'touchdown' i una recuperació a favor dels Eagles.

Els Patriots, que partien com a favorits per haver guanyat la darrera Super Bowl, han estat a un pas del títol tot i anar gairebé sempre per darrere al marcador, precisament com a la final de la temporada passada. Però aquesta vegada la sort no ha somrigut l'equip de Tom Brady, acostumat a les situacions límit.

L'equip de Nova Anglaterra tenia desavantatge als tres primers quarts i han pogut situar-se per davant a l'últim, amb un 'touchdown' que feia trontollar la solidesa que els de Filadèlfia havien mostrat fins aleshores. Però en un dels últims atacs, els Eagles han aconseguit l'anotació que els ha conduït finalment a la victòria. No només això. En l'atac posterior dels Patriots per situar-se per davant, el 'quarterback' Tom Brady ha perdut una pilota que ha acabat sent decisiva.