Copa Asobal
Esports 20/12/2013

Gerard Espigol: "El partit amb el Barça serà a vida o mort"

Entrevista al jugador català del BM Osca, que aquest dissabte (13.30 hores, Esport3) serà el rival del Barça a les semifinals de la Copa Asobal

Marta Campderrós
2 min
Gerard Espígol

BarcelonaEl BM Osca és tercer a la Lliga Asobal, amb 21 punts, 10 partits guanyats, 1 empat i 4 derrotes. Quina valoració fas de la temporada?

L'equip és el tercer any que juga a la Lliga Asobal i cada any anem creixent. Enguany hi ha una barreja de veterania i gent jove que ens està donant molt bons resultats, per sobre de les expectatives.

De què es caracteritza el joc del BM Osca?

Juguem molt bé el contraatac per intentar fer gols fàcils. Però el nostre joc se sustenta per la defensa i una bona porteria. Ara ens cal millorar les pèrdues de pilota.

Quines expectatives teniu a la Copa Asobal 2013 que es disputarà aquest cap de setmana a Barcelona?

Participar a la Copa Asobal no entrava dins els nostres objectiu a l'inici de temporada, però estem en una dinàmica positiva. Amb el Barça és molt complicat, però farem el nostre partit tal i com sabem per passar-ho bé.

Com heu preparat el partit de semifinals amb el FC Barcelona?

Preparar un partit contra el barça és difícil perquè és el millor equip del món. Les possibilitats que el BM Osca doni la sopresa són mínimes, però lluitarem per fer-ho el millor possible. Serà un partit diferent, a casa seva, i a partit únic. A vida o mort.

Quines característiques té l'equip blaugrana?

És un equip molt complet, amb facilitat de gols en els contraatacs. Té la millor porteria del món i una gran defensa. Amb el Barça no pots desconnectar-te. Cal estar concentrat tot el partit perquè sino et castiguen de forma molt dura.

Com podeu "fer-li mal" a aquest Barça?

Intentarem córrer el més ràpid possible per provocar contraatacs. Caldrà que aprofitem els seus errors de llançaments i les seves pèrdues de pilota per marcar.

Si el BM Osca arriba a la final, quin equip voldrieu evitar?

Els altres rivals són dos grans equips, però pel moment de forma el Granollers sembla més perillós. Tiren del planter i han fet fitxatges molt encertats. El Naturhouse té la segona millor plantilla de la lliga, però estan en una moment anímicament baix i tenen moltes baixes per lesió. Prevec una semifinal molt disputada.

Què n'opines que Barcelona sigui la seu de la Copa Asobal d'enguany?

No tinc cap dubte que hi haurà un ambientàs.

stats