Esports 18/05/2019

Rubi: "He plorat moltíssim, feia molt de temps que no ho feia"

El tècnic anticipa que després de l'eufòria cal posar-se mans a la feina

Roger Requena
2 min
Rubi celebra la classificació europea de l’Espanyol

Cornellà de LlobregatAmb la cara visiblement emocionada després d’haver plorat sobre la gespa de l’RCDE Stadium, Rubi ha celebrat un dels triomfs més importants de la història de l’entitat i, sens dubte, de la seva trajectòria com a entrenador. El tècnic blanc-i-blau ha celebrat amb els seus jugadors i seguidors la consecució de la setena plaça, que ha valorat com a "increïble". "He plorat moltíssim. Feia molt de temps que no ho feia. El vestidor estava inundat, he vist a jugadors veterans plorar. És increïble, només tinc paraules d'agraïment. S'ha fet justícia perquè a la segona volta només hem perdut tres partits".

Per a Rubi, el setè lloc és "un premi per a tanta gent que ha empès i per a un conjunt que transmet una idea i que creix". "Sortim molt beneficiats d'aquesta temporada", ha afegit el tècnic maresmenc, que sempre ha cregut en les opcions dels seus homes: "Quan jo era optimista era perquè ho sentia i, darrere d'això, hi havia un realisme. Veia que la línia de treball era bona. El mes de gener ens va confondre però l'equip ha competit molt bé. Li poso un deu a la temporada".

El principal èxit del tècnic, ha afirmat, és haver aconseguit plasmar una idea diferent a la que l'equip venia practicant fins ara i haver impulsat el creixement dels seus jugadors. "La nostra idea de joc ha calat molt en els jugadors. Estic molt content, veníem d’un altre estil, i canviar l’estil en un equip acostumat a no jugar això no és fàcil". Rubi ha reconegut que han aconseguit un objectiu que no era el que s'havien marcat a principis de curs, però ha deixat clar que a partir de dilluns toca deixar l'eufòria a un costat i posar-se a fer feina. "Ho gaudiré el que pugui, però el club ha de ser conscient que s’ha de posar mans a la obra. Cal prendre bones decisions. S’ha de gaudir de l’experiència, però ara s’han de fer coses bé".

Preguntat per Borja Iglesias, ha apuntat que "potser ha fet el millor partit sense marcar". "L’important és la idea de joc, que els jugadors la coneixen. L’entrenador ha de buscar com millorar-la. La plantilla, espero que un bloc alt continui, però cal veure cada situació", ha afegit el tècnic, que instants després ha tornat a la gespa per seguir la celebració amb els seguidors.

stats