Futbol
Esports 02/08/2018

L'ESPN experimenta amb una entrevista al porter durant un partit

La cadena aprofita l'amistós d'exhibició d'un combinat de la MSL contra la Juve per parlar amb Brad Guzan

N.a.
1 min

BarcelonaQue un jugador porti micròfon ja és habitual en esports com el futbol americà o el rugbi, però que la interlocució es faci amb periodistes i no amb l'entrenador, i mentre el partit està en marxa, és una novetat que l'ESPN va introduir aquest dimecres en el partit d'exhibició de la Major League Soccer. L'amistós entre les estrelles de la MLS i la Juve, que va acabar amb victòria italiana als penals (3-5) després d'un 1-1 en el temps reglamentari, va servir per entrevistar en directe el porter Brad Guzan.

Després d'un servei de porteria, els comentaristes aprofiten per fer-li preguntes a Guzan mentre el joc és lluny de la seva porteria. El porter dels Atlanta United comença a respondre fins que la jugada s'acosta als seus centrals i passa a donar consignes als companys.

Un minut després d'aquesta intervenció, el porter ha encaixat un gol i ha decidit treure's l'orellera i el micròfon. Els periodistes li han agraït l'esforç d'interacció.

Brad Guzan no és nou en aquests experiments. Durant la temporada, al seu club ja li han posat micròfon durant els entrenaments.

stats