RYDER CUP
Esports 29/09/2012

Estats Units segueix manant després de la jornada matinal de la Ryder Cup (8-4)

L'equip nord-americà es consolida després dels partits matinals de 'foursomes' en la 39 Ryder Cup que es desenvolupa a Medinah (Illinois)

Efe
2 min
Els nord-americans Bubba Watson i Webb Simpson, durant la segona jornada de la Ryder

Chicago (Estats Units)La jornada, que va començar amb 3 punts de desavantatge per als jugadors que dirigeix José María Olazábal (5-3), va mantenir el domini dels nord-americans en els cops alterns després d'adjudicar-ne tres dels quatre en disputa. La Ryder Cup es comença a desequilibrar cap al bàndol nord-americà, a falta de 16 punts encara per jugar, dotze d'ells corresponents als individuals de diumenge.

Amb aquest avantatge, els nord-americans afronten llançats els quatre partits de 'fourballs' (quatre boles, puntua la millor) de la jornada de la tarda. De les tres victòries del Team USA una és especialment sorprenent. Pel resultat, un voluminós 7 i 6 (7 forats d'avantatge i 6 per jugar-se), i perquè Phil Mickelson i Keegan Bradley van ser de nou els artífexs d'un monument a la compenetració. Phil i el principiant Bradley van liquidar els anglesos Luke Donald i Lee Westwood al forat 12. El resultat iguala el millor registre d'una victòria per parelles en la història de la Ryder Cup

Mickelson no ha trepitjat encara el 'green' del 18 i, a més, és la segona vegada que suma 3 punts en 3 partits. Abans només ho havia aconseguit en l'edició de 1995, quan l'esquerrà era novell i Bradley, avui la seva parella, tenia només 5 anys. Europa va tenir en els anglesos Ian Poulter i Justin Rose els seus únics peons capaços de sumar un punt en el tauler de Medinah. Poulter, elecció del capità europeu, es converteix en l'únic invicte en el seu equip. Tots dos van guanyar al forat 18 a Bubba Watson i Webb Simpson després d'una gran igualtat de forces.

Tampoc Sergio García coneix la victòria encara en aquesta Ryder Cup. L'espanyol va embocar un xip per guanyar el forat 16 i fer possible la victòria davant Dufner i Zach Johnson. No obstant això, el belga i novell Nicolas Colsaerts va enviar a l'aigua la seva bola al forat 17 per lliurar un altre punt en safata, com va passar amb els nord-irlandesos Rory McIlroy i Graeme McDowell davant Jim Furyk i Brandt Snedeker.

stats