FUTBOL CATALÀ
Esports 16/02/2015

La final de la Copa Catalunya entre l'Europa i el Girona, al Nou Sardenya

El Girona FC i el CE Europa disputaran la final de la Copa Catalunya Absoluta el proper 25 de març al Municipal Nou Sardenya.

Ara
1 min
El president del CE Europa, Guillaume de Bode, el director esportiu del Girona FC, Quique Cárcel i el president de la FCF, Andreu Subies,

BarcelonaLa seu de la Federació Catalana de Futbol ha estat escenari de la reunió sobre la final de la Copa Catalunya de futbol, amb la presència del president del CE Europa, Guillaume de Bode, el director esportiu del Girona FC, Quique Cárcel, el president de la FCF, Andreu Subies, i el secretari general de la FCF, Albert Baza. Els presents han acordat disputar la final de la Copa Catalunya Absoluta al Municipal Nou Sardenya de Gràcia.

La final tindrà lloc, tal i com estava previst, el 25 de març. Durant els propers dies s’informarà de l’hora del partit així com del preu de les entrades i altres aspectes logístics de la final. A la reunió també hi ha estat present el coordinador del CE Europa, Jordi Vela, i el directiu de la FCF i delegat a Barcelona, Francesc Folguera.

L'Europa busca la seva tercera Copa Catalunya després d'eliminar el Sabadell i el Barça B. El Girona busca la primera Copa just en la primera edició del torneig sense el Barça i l'¡Espanyol, protagonistes de la Supercopa catalana.

stats