MOTOR
Esports 27/07/2018

Èxit de participació en el primer Gran Premi Fundació Isidre Esteve

A la jornada, celebrada al Circuit de Catalunya, hi van assistir centenars de persones

N.g.
2 min
Isidre Esteve, durant la cursa  del Gran Premi FIE

BarcelonaLa Fundació Isidre Esteve va celebrar aquest dijous amb èxit la primera edició del Gran Premi FIE al Circuit de Barcelona-Catalunya. Centenars de persones van assistir a aquesta festa solidària que pretén donar a conèixer la feina feta per la institució que lidera el pilot d'Oliana amb l'objectiu de fomentar la unió de les persones mitjançant l'esport i els seus valors, independentment de les seves capacitats físiques. Al costat d'Isidre Esteve van participar en la iniciativa un gran nombre d'esportistes d'elit i personatges coneguts que van formar equip amb persones amb alguna discapacitat.

El plat fort de la jornada va ser una cursa de relleus al traçat català en 'handbike' o bicicleta entre equips formats per col·laboradors i amics de la Fundació. Es van veure multitud de cares conegudes, com la del base dels Utah Jazz Ricky Rubio, els pilots Laia Sanz, Ivan Cervantes, Gerard Farrés, Joan Pedrero i Carles Checa, l'exciclista professional Melcior Mauri i l'humorista Pep Plaza, entre d'altres.

Un instant del sopar de la Fundació Isidre Esteve

Els assistents també van tenir la possibilitat de fer una volta al traçat de Montmeló amb el seu propi cotxe o conèixer per dins les instal·lacions en una visita guiada per espais normalment tancats al públic. El 'pit-lane' del Circuit de Barcelona-Catalunya va oferir un aspecte inusual i es van succeir actuacions musicals. La festa es va acabar amb un sopar de gala a la recta principal del circuit, a càrrec del Gremi d'Hostaleria del Vallès Oriental, amb l'actuació de l'humorista Pep Plaza.

Isidre Esteve va qualificar la festa com "un somni" que mai hauria imaginat i que hauria sigut impossible de dur a terme sense els col·laboradors de la Fundació. El dakarià va destacar el paper de la directora de la Fundació Lídia Guerrero (que també és la seva parella) i va recordar que el que persegueixen és "ajudar persones amb discapacitat a través de l'esport i sempre amb activitats inclusives, que aconsegueixin unir la gent, en lloc de separar-la".

stats