FÓRMULA 1
Esports 07/09/2014

Massa i Bottas seguiran a Williams l'any vinent

Els dos pilots estan demostrant durant aquesta temporada un bon ritme durant els Grans Premis i estan lluitant pels podis

N. G.
1 min
Felipe Massa i Valtteri Bottas / WILLIAMSF1.COM

BarcelonaL'escuderia Williams ha anunciat aquest diumenge al circuit de Monza, just abans de començar el GP d'Itàlia, que Felipe Massa i Valtteri Bottas seguiran sent els pilots oficials la temporada vinent.

Massa va fitxar per Williams l'hivern passat després de sortir de Ferrari i durant aquesta temporada ha aconseguit la primera 'pole position' d'un Williams des del 2012. Bottas, per la seva banda, fa que és a l'equip des del 2010, primer com a pilot de proves i després com a pilot oficial. Aquest any està sorprenent i ja acumula quatre podis.

"És important que continuem per empènyer durant la segona part de la temporada i perquè així comencem el 2015 amb una bona dinàmica", ha assegurat Massa, mentre que Bottas ha afegit: "Estic segur que estic en un equip que s'està movent en la direcció correcta i que pot seguir sent competitiu. Felipe i jo tenim una bona relació de treball i aquest anunci ens ajudarà en el desenvolupament del cotxe".

stats