Fórmula 1
Esports 30/07/2011

Alonso: "Amb el rebuf podem liderar la prova en el primer revolt"

El pilot asturià, que ha acabat cinquè en els entrenaments oficials del GP d'Hongria, creu que la sortida "serà el punt clau de la carrera"

Redacció
1 min
Fernando Alonso, pensatiu a Hongria.

BarcelonaEl cinquè lloc no és un bon resultat per a Fernando Alonso, que ha dominat la primera i LA segona sèrie de qualificació. Tot i així, l'asturià confia en les seves opcions de victòria, i creu que la clau serà la sortida.

"La sortida serà el punt clau. Hem sortit molt bé tot el cap de setmana i espero sortir igual demà. En aquest circuit el rebuf pot fer que liderem la prova en el primer revolt", ha assegurat. La llarga recta de meta del circuit hongarès fa que tots els pilots hi centrin molts esforços.

Alonso, a més, ha deixat clar que ara els Red Bull ja no dominen tant i tque ot està "més ajustat". "Fa dues o tres carreres que tot s'ha igualat. Ferrari i McLaren estan forts i això ajuda a l'espectacle". L'asturià vol tornar a lluitar per guanyar la cursa, com a Alemanya.

Sobre els neumàtics, Alonso ha explicat que no hi ha gaire diferència entre les gomes. "Els súper tous van una mica més de pressa però duren menys voltes", ha acabat l'asturià, que fixa en l'estratègia de l'equip gestionant els neumàtics un segon punt decisiu de la carrera.

stats