FÓRMULA 1
Esports 27/07/2013

Hamilton demostra la superioritat de Mercedes a una volta i marca la 'pole' a Hongria

El britànic pispa el millor temps dels entrenaments oficials a Sebastian Vettel i suma la quarta 'pole' de la temporada

N.g.
1 min

BarcelonaLewis Hamilton ha aconseguit la 'pole position' del Gran Premi d'Hongria que aquest diumenge es disputarà al circuit d'Hungaroring (14 hores, TV3 i Antena 3). El britànic, que ha pispat en l'últim segon el millor temps a Sebastian Vettel –l'alemany ha dominat pràcticament de principi a fi la Q3– i ja acumula tres 'pole positions' consecutives en aquest Mundial de Fórmula 1. Hamilton doncs, ha tornat a demostrar que els Mercedes són superiors a una volta.

Al seu costat arrencarà Vettel, mentre que a la segona fila de la graella hi haurà Romain Grosjean i Nico Rosberg. Per la seva banda, Fernando Alonso arrencarà cinquè, al costat de Kimi Räikkönen.

Paul di Resta ha estat la sorpresa negativa de la primera tanda d'entrenaments oficials a Hongria, ja que no ha estat capaç de passar el tall amb el seu Force India. Amb ell han estat eliminats Guitérrez, Pic, Van der Garde, Bianchi i Chilton.

A la Q2, el protagonista ha estat Button, que ha quedat eliminat i no ha pogut seguir el ritme dels capdavanters. De fet, el seu company Checo Pérez ha passat a la Q3, la que dóna accés a lluitar per la 'pole', pels pèls, ja que ha aconseguit el desè millor temps en el seu últim intent de volta ràpida. Sutil, Hulkenberg, Vergne, Maldonado i Bottas tampoc han aconseguit classificar-se entre els millors.

Sí que ho ha fet Mark Webber, que tot i que ha patit problemes amb el KERS, ha accedit a la Q3 amb el vuitè millor temps. L'australià no ha participat en la tercera tanda dels entrenaments –aquest diumenge arrencarà desè i podrà triar el pneumàtic que vulgui– i, emprenyat, ha baixat del Red Bull i s'ha quedat al seu box.

stats