FÓRMULA 1
Esports 16/01/2013

Pedro Martínez de la Rosa, nou pilot provador de l'escuderia Ferrari

El cap d'equip de l'escuderia italiana, Stefano Domenicali, ha donat la notícia durant l'estada que Ferrari està fent a Madonna di Campiglio

Ara
1 min
El català Pedro de la Rosa, durant la seva etapa com a provador a McLaren / PEDRODELAROSA.COM

BarcelonaEl català Pedro Martínez de la Rosa serà la temporada vinent nou pilot provador de l'escuderia Ferrari. Així ho ha confirmat aquest dimecres al matí el cap de l'equip, Stefano Domenicali, durant el Wrooom 2013, la tradicional estada que Ferrari fa a Madonna di Campiglio.

De la Rosa es dedicarà a treballar en el simulador que l'escuderia té a la seva seu, a Maranello. Així, De la Rosa farà parella amb el també català Marc Gené, que és pilot provador de Ferrari des del 2005.

El pilot català va fer el seu debut a la Fórmula 1 amb Arrows l'any 1999 i, després de diversos anys treballant com a pilot provador a McLaren, va tornar a la competició, primer amb Sauber i la temporada passada, amb HRT. De la Rosa s'havia quedat sense un seient per al 2013 després que la FIA (Federació Internacional d'Automobilisme) no fes constar l'escuderia espanyola HRT com a equip per a la temporada 2013 per falta d'inversors.

stats