HANDBOL
Esports 13/12/2014

El Granollers rep el Zamora pendent del sorteig de la Copa Asobal

El Fraikin tancarà la primera volta amb només dues derrotes

Efe
1 min

GranollersEl Fraikin BM Granollers rep el BM Zamora (18.30 hores) en l'últim partit de la primera volta, molt pendent del sorteig de la Copa Asobal, on el Barça o l'Ademar Lleó seran els seus rivals a les semifinals. El conjunt dirigit per Carlos Viver acabarà una primera volta pràcticament perfecta, amb tan sols dues derrotes, l'última, molt contundent al Palau Blaugrana davant el Barça (42-29).

El Granollers se situa en tercera posició, a un punt de Naturhouse la Rioja (segon), però superant per cinc el Benidorm (quart). Els vallesans rebran a un MMT Seguros Zamora que debuta a la lliga Asobal i que és tretzè, a quatre punts del descens.El conjunt de Viver estarà molt pendent de Lleó, perquè poc abans de començar el partit es realitzarà el sorteig de la Copa Asobal.El Granollers no serà cap de sèrie i, per tant, sap que li tocarà enfrontar-se al Barcelona o l'amfitrió, l'Ademar. Les opcions de poder disputar la segona final consecutiva passen, sobretot, per evitar al conjunt blaugrana a les semifinals, tot i que els lleonesos també són un rival molt complicat.

Pel que fa al partit contra el Zamora, el tècnic del Granollers tindrà les baixes de Nicklas Grundsten, Marc Garcia i Arnau Garcia. L'objectiu és que Grundsten i García puguin arribar a la Copa Asobal, encara que només falta una setmana per a la disputa del torneig a Lleó.

Després de la golejada rebuda davant el Barcelona, el Granollers ha deixat de ser l'equip menys golejat de la categoria. Els catalans reben una mitjana de 25,86 gols per partit, mentre que en tasques ofensives són el vuitè equip més golejador, amb 27,86 gols anotats per partit.

stats