Esports 30/11/2013

El Fraikin Granollers juga un partit magnífic i derrota el Naturhouse (32-25)

Una gran segona part permet als vallesans pujar de nou fins la tercera posició

Els jugadors del Fraikin Granollers, durant un partit / BMGRANOLLERS.CAT

GranollersEl Fraikin Granollers ha derrotat el Naturhouse La Rioja, un dels equips que juga la Lliga de Campions, per 32-27 en un segon temps espectacular de l'equip vallesà.

Els visitants han començat més forts (2-5 als 5 minuts de joc), però mica en mica l'equip català s'ha fet fort en defensa fins arribar al descans guanyant per 14-12. Les botes aturades de Schulz han servit per donar coratge a un equip que ha trencat el partit a l'inici del segon temps (18-14 als 40 minuts). Tres jugadors del Fraikin han destacat amb sis gols (Adrià Pérez, Álvaro Ruiz i Juan Del Arco) contra un rival liderat pels sis gols d'Ángel Fernández.

Amb aquest triomf els homes de Toni Garcia recuperen la tercera posició empatats precisament amb el seu rival d'aquesta jornada.