HOQUEI PATINS
Esports 02/07/2014

El Noia Freixenet presenta Eloi Albesa, Borja Ferrer i Francesc Bargalló

Els tres jugadors tornen uns anys després al club de Sant Sadurní d'Anoia, que també ha anunciat canvis a l'staff tècnic

Jordi Graell
1 min
Els nous fitxatges de la Noia Freixenet / JORDI GRAELL

BarcelonaAquest dimecres el Noia Freixenet ha realitzat a la seu de la coneguda marca de cava de Sant Sadurní d'Anoia la presentació dels seus fitxatges per la propera temporada. Es tracten de tres vells coneguts de l'afició sadurninenca, ja que tant Eloi Albesa com Francesc Bargalló són nascuts i formats al poble altpenedesenc, mentre que Borja Ferrer ja havia jugat al Noia en una anterior etapa.

Ferrer, davanter de 31 anys procedent del Calafell Tot l'Any, ha declarat que "quan vaig marxar en el seu dia no m'esperava tornar i ara tinc ganes de demostrar que sóc un jugador vàlid per aquest equip". Per la seva banda Bargalló, defensa de 38 anys procedent del Muralla Òptica Blanes, ha assegurat que "era impossible dir que no, ja que després d'una temporada dolenta –en referència al descens del seu exequip- és agradable arribar a un equip que aspira a guanyar algun títol".

Finalment Albesa, defensa de 29 anys procedent del Moritz Vendrell, ha afirmat que "sempre havia volgut tornar al Noia i ja feia dues temporades que em buscaven". Malgrat que arriba d'un equip que ha aconseguit títols en les últimes temporades, Albesa ha remarcat que "el primer repte és formar un bon conjunt i anar partit a partit". D'altra banda, el Noia també ha presentat dos nous membres de l'staff tècnic: Oscar Lupión, que serà el segon entrenador, i David Carrasco, que serà l'encarregat d'estudiar els equips rivals.

stats