Esports 26/12/2015

El Catalunya-Euskadi, el partit femení amb més espectadors al Miniestadi (4.106)

La xifra més alta la tenia el Barça-Twente de vuitens de final de la Champions League, on van assistir 3.219 espectadors

Roger Requena
1 min
El Catalunya-Euskadi s'ha jugat al Mini / PERE VIRGILI

BARCELONAEl futbol femení segueix creixent a Catalunya. Així ho corrobora el rècord d'assistència que s'ha viscut al Miniestadi durant el Catalunya-Euskadi, que ha aplegat 4.106 espectadors, una xifra que supera els 3.219 que van assistir al Barça-Twente corresponent als vuitens de final de la Champions League femenina d'aquest mateix curs. En l'anada, gairebé 15.000 espectadors van assistir a Enschede, en el que va suposar un rècord a Holanda.

Tot i que en l'inici de partit el Miniestadi presentava una entrada discreta, amb gairebé únicament la zona de tribuna plena, durant la primera mitja hora de joc el feu blaugrana ha anat millorant l'entrada també en la zona de lateral i el gol nord. El notable ambient ha servit de resposta a la crida feta en la prèvia d'aquest partit, que servia de tornada del que les dues seleccions van disputar sota la pluja de Barakaldo (1-1).

Malgrat la complexitat de la data del partit (la tarda de Sant Esteve), les noies dirigides per la seleccionadora catalana i redactora de l'ARA Natalia Arroyo han aconseguit arrossegar una gran quantitat de gent que no ha dubtat de fer costat a les jugadores catalanes que aquest dissabte, molts mesos després, tornaven a disputar un partit a casa. La festivitat també s'ha notat en l'ambient, força familiar, i és que els assistents no han dubtat a lluir estelades, exhibir crits independentistes i, fins i tot, cantar alguna nadala.

El partit ha acabat amb empat (1-1) i Euskadi ha aconseguit el triomf als penals (3-4).

stats