1a divisió
Esports Futbol 26/08/2012

El Reial Madrid s'estavella a Getafe i ja és a cinc punts del Barça (2-1)

El conjunt madridista s'ha avançat a la primera meitat amb un gol d'Higuaín, però els locals han remuntat a la represa gràcies a Valera i Barrada

Ara
2 min
Cristiano Ronaldo es lamenta durant el Getafe-Madrid

BarcelonaEl Reial Madrid ha perdut aquest diumenge al camp del Getafe (2-1) i ja és a cinc punts del Barça a la Lliga. Els blancs s'han avançat amb un gol d'Higuaín a la primera meitat i han fet mèrits per distanciar-se al marcador. Tanmateix, el gol visitant no ha arribat, i a la segona meitat Valera ha pogut empatar en una acció a pilota aturada. Amb els blancs molt cansats físicament, Barrada ha anotat el segon en un contraatac.

Els blancs han dominat amb certa contundència durant el primer temps. Tot i que el Getafe ha arribat a la porteria de Casillas en accions puntuals, els de Mourinho han tingut el control del a pilota (fins a un 70%) i han arribat amb perill. Özil ha enviat una pilota al pal, a porteria buida; però poc més tard Higuaín no ha fallat i ha marcat el primer gol.

Amb avantatge al marcador, el domini visitant s'ha fet encara més evident, tant als últims minuts del primer temps com a l'inici de la represa. Benzema (que ha entrat pel 'Pipita'), Cristiano Ronaldo o Di María han tingut opcions per marcar, però no ho han aconseguit. En canvi, en la primera rematada entre els tres pals, Valera ha marcat el gol de l'empat. En una acció a pilota parada, Xabi Alonso no ha fet una bona cobertura defensiva i Valera ha superat Casillas amb un cop de cap. El gol ha dut polèmica, ja que els blancs han protestat unes mans de Colunga en l'inici de la jugada, que l'àrbitre ha considerat involuntàries.

Aquest gol ha fet que el partit s'obrís i tots dos equips han arribat amb una mica més de lleugeresa a l'àrea rival. Però la moneda ha caigut del costat del Getafe. Colunga ha iniciat un contraatac des del mig del camp i ha centrat ras per Barrada, que ha afusellat Casillas.

El gol ha envalentit els locals, que no han renunciat al tercer. Mentre el Madrid ha buscat amb desesperació l'empat penjant pilotes a l'àrea que rarament han trobat rematador. Al final, el partit ha acabat i el Madrid s'ha deixat tres punts mes en aquesta Lliga.

stats