Esports Futbol 16/09/2012

Mourinho: "Hi ha jugadors que no tenen el futbol com a primera opció a les seves vides"

El tècnic blanc assumeix la seva part de culpa en la derrota del Reial Madrid a Sevilla i acusa els seus jugadors de no estar compromesos amb l'equip

Ara
1 min
José Mourinho a la banqueta del Sánchez Pizjuán

Barcelona"El Sevilla ha merescut aquesta victòria de la mateixa manera que nosaltres hem merescut aquesta derrota". Així de contundent s'ha mostrat José Mourinho a la roda de premsa posterior a la desfeta dels blancs al Sánchez Pizjuán (1-0).

Mourinho, a més, ha estat clar amb els seus jugadors i els ha enviat un missatge. Això sí, assumint la seva part de culpa. "Hi ha pocs jugadors compromesos ara mateix amb l'equip. Però si hi ha jugadors que no estan compromesos és culpa meva", ha etzibat el tècnic lusità, que ha afegit que en aquest moment "no tinc equip".

"Hi ha jugadors que no tenen el futbol com a primera opció a les seves vides", ha explicat també un Mourinho enfadat amb els seus jugadors i que no ha volgut parlar en cap cas de l'arbitratge. A més, ha afegit que "al descans m'hauria agradat fer set canvis, però no he pogut. Potser al futbol hi hauria d'haver una norma en què es pogués parar el partit, però no hem perdut per això", ha comentat.

stats