Futbol
Esports Futbol 18/04/2015

El Madrid respon al triomf del Barça i supera la prova del Màlaga (3-1)

Els blancs s'avancen amb un gol en fora de joc de Sergio Ramos i amplien l'avantatge a través de James. El gol de Juanmi no arriba a temps a la reacció dels andalusos, que encaixen un tercer gol de Cristiano

N.a.
Sergio Ramos remata en posició de fora de joc en l'acció de l'1-0 contra el Màlaga / GERARD JULIEN / AFP

BarcelonaEl Reial Madrid ha salvat per 3-1 la visita al Santiago Bernabéu d'un Màlaga molt valent i ha sumat els tres punts que necessitava per seguir el ritme del Barça, que quatre hores abans havia fet la feina contra el València al Camp Nou. Els blancs, però, han perdut Gareth Bale, que ha marxat lesionat al minut 2, queixant-se d'un problema muscular al bessó esquerre. Les proves mèdiques a què serà sotmès el gal·lès determinaran l'abast exacte d'una lesió que podria deixar-lo fora de combat contra l'Atlètic a la tornada dels quarts de final de la Champions.

El canvi de plans del minut 2, amb l'entrada de Chicharito per Bale, no ha afectat el Madrid, que ha disposat de diverses ocasions al primer temps per obrir el marcador. Kameni ha hagut de lluir-se en un xut de Cristiano. Però al minut 24, Ramos ha perforat la xarxa andalusa, en rematar una falta lateral. El central del Madrid estava en posició de fora de joc però l'àrbitre no ha anul·lat l'acció.

El marcador no s'ha mogut en els següents minuts, tot i que Darder ha tingut a les seves botes l'empat en un contraatac. El partit anava i venia. El Màlaga no renunciava al contraatac, tampoc a la pilota. El Madrid responia, a estones amb velocitat, a estones amb control.

Cristiano Ronaldo, als 20 minuts del segon temps, ha fallat un penal que s'havia comès sobre James, però el colombià ha minimitzat l'error del seu company amb un gol en l'acció següent, després d'una bona combinació madridista.

La reacció immediata de Juanmi, que ha rematat de cap una centrada des de la dreta, ha afegit nervis als minuts finals, però el Madrid, superat el temps reglamentari, ha sentenciat. Chicharito ha regalat una assistència a Cristiano, que només ha hagut d'empènyer la pilota per superar Kameni.

Els blancs segueixen a dos punts del Barça i dimecres s'enfrontaran a l'Atlètic en la Champions, amb un 0-0 inquietant de l'anada al Calderón.