SEGONA DIVISIÓ
Esports Futbol 05/10/2012

El Sabadell busca la cinquena victòria consecutiva de la temporada contra la Ponferradina (18 hores)

El tècnic dels vallesans, Lluís Carreras, compleix el seu partit oficial número 100 a la banqueta entre Lliga, Copa del Rei i Copa Federació

Efe
2 min
Lanzarote, celebrant el primer gol del Sabadell contra el Guadalajara

SabadellEl Sabadell busca sumar la seva cinquena victòria consecutiva de la temporada per consolidar-se a la zona alta de la taula (18 hores), davant una Ponferradina que vol fer-se forta al Toralín, després d'un inici de campionat una mica vacil·lant.

Els arlequinats arriben en la seva millor ratxa des que van ascendir a Segona Divisió fa dues temporades, ja que han encadenat quatre victòries i només han encaixat una derrota en les set jornades disputades, concretament en el Miniestadi davant el Barcelona B (2-0).

Aquesta inèrcia positiva ha fet pujar el Sabadell fins a la tercera posició i, a més, els seus futbolistes s'han conjurat per dedicar el triomf al seu entrenador Lluís Carreras, que compleix el seu partit oficial número 100 a la banqueta sabadellenca, entre Lliga, Copa del Rei i Copa Federació.

Per a aquest compromís, el conjunt català té les baixes per lesió dels defenses Jesús Olmo i Pablo Ruiz i del davanter Nabil Baha, mentre que no han viatjat per decisió tècnica Gato, Fito i Llorente.

La gran novetat en la convocatòria la protagonitza el central Abraham Paz que, després de superar la seva lesió muscular, podria recuperar la titularitat en detriment de Toni Lao. La gran incògnita és saber si el mexicà Ulisses Dávila jugarà d'inici després de marcar el gol del triomf la jornada anterior contra el Guadalajara (2-1).

Per la seva banda, l'equip de Ponferrada ha començat a veure com els resultats fan justícia al seu joc després de la seva victòria de divendres passat contra el Reial Madrid Castilla a domicili (1-2), unida a l'empat d'una setmana abans contra l'Almeria a casa (2-2), resultats que li han servit per abandonar els llocs de descens.

stats