FUTBOL

Arrigo Sacchi assegura que no és "racista" després de les seves polèmiques declaracions

L'exentrenador Italià matisa unes declaracions, en les quals deia que hi havia "molts negres en el futbol formatiu" italià per les quals se l'ha titllat de racista

Arrigo Sacchi ha matisat en declaracions al diari italià 'La Gazzeta dello Sport' unes declaracions per les quals se l'havia titllat de racista. L'exentrenador italià havia dit el dilluns que "a les categories inferiors d'Itàlia hi ha molts negres i molts estrangers".

Segons l'artífex del Milan de Van Basten, aquest fet produeix una falta de "dignitat i orgull al futbol italià. Hi ha una falta d'identitat. En el futbol de formació hi ha molts negres", assegurava Sacchi el dilluns.

Aquest dimarts, però, ha aparegut al mitjà italià, on ha dit: "Jo no sóc racista, la meva història com a entrenador així ho demostra. Jo vaig fitxar Rijkaard i he dirigit jugadors de color. Només vaig voler subratllar la falta d'identitat". Les declaracions del dilluns van produir un fort rebuig arreu del país. Sacchi ha assegurat que se l'ha "malinterpretat".

Més continguts de