FUTBOL
Esports Futbol 17/06/2014

Bèlgica supera amb més problemes dels esperats l'Algèria (2-1)

Fellaini i Mertens han donat la primera victòria a l'equip de Wilmots al Mundial del Brasil

Gonzalo Romero
Marouane Fellaini celebra un gol de Bèlgica / EFE

BarcelonaLa selecció de Bèlgica ha superat amb més problemes dels esperats l'Algèria per un 2-1 ajustat en el seu debut a la Copa del Món del Brasil. Els belgues, que són un dels equips a tenir en compte del campionat, han confirmat els pronòstics i s'han endut els seus primers tres punts de la competició.

El partit ha començat amb un combinat d'Algèria descarat, amb ganes de dominar el joc i de tenir la pilota. Els belgues, per la seva banda, han intentat controlar, de mica en mica, la possessió de l'esfèric tot i el sòlid entremat defensiu dels visitants.

Després d'uns minuts on tots dos equips s'han repartit la possessió i un parell d'ocasions de gol dels homes de Wilmots, 'les guineus' han provocat un penal que posteriorment ha transformat el valencianista Feghouli. Amb el gol, Bèlgica ha reaccionat tímidament de la mà de Hazard, que ha començat a aparèixer, però no ha sigut capaç de foradar la porteria rival. Amb aquest sorprenent 0-1 al marcador s'ha arribat al descans.

A la represa, la dinàmica del xoc ha sigut la mateixa: Algèria ha seguit defensant al seu camp i l'equip de Wilmots ha intentar –sense èxit– combinar per trobar un espai i aconseguir el gol. Després de més de vint minuts on Bèlgica ho ha intentat de totes les maneres, Fellaini ha aconseguit anotar de cap. Moments després, al 35 de la segona meitat, el davanter del Nàpols Mertens ha anotat el gol definitiu del partit després d'un gran contraatac conduit per Hazard.