Futbol Femení
Esports Futbol 05/04/2015

Derrota del Sant Gabriel i l'Espanyol que no té conseqüències a la classificació

Les d'Antonio Camacho mantenen els dos punts de marge sobre les posicions de descens, mentre que les periquites conserven la setena posició, i plaça de Copa de la Reina

BarcelonaHi ha derrotes que són menys greus. I potser són les que han patit aquest diumenge el Sant Gabriel i l'Espanyol. A quatre jornades per acabar el campionat de Lliga, els tres punts que se'ls han escapat a les del Besòs no han tingut cap afectació directa a la classificació. El 'Sangra' segueix per sobre del descens, que té a dos punts, mentre que les periquites, a qui han remuntat un 0-2 a favor, continuen còmodament instal·lades en zona de Copa de la Reina.

El Sant Gabriel no ha pogut sumar la quarta setmana seguida guanyant, en perdre per 2-0 davant el Santa Teresa a Badajoz per culpa dels gols de Mireya García i Vania. De tota manera, la derrota del Transportes Alcaine (2-1 contra e Rayo) i l'empat del Fundación Albacete (2-2 davant el València) permeten les noies d'Antonio Camacho mantenir el marge sobre el descens. El 'Sangra' té 20 punts i la zona vermella està en 18.

L'Espanyol té la Copa de la Reina pràcticament garantida, malgrat ensopegar aquest diumenge al Poliesportiu Nazaret davant el Llevant, que li ha remuntat un marcador de 0-2. Un gol de la portera Sandra Paños de falta des del mig del camp ha desfet l'empat a dos a tres minuts del final del partit, i s'ha carregat les esperances periquites de puntuar en terres valencianes. Lombi i Pere, de penal, havien avançat les visitants, però Olga, amb un gol abans del descans i un altre ben entrada la segona meitat, han igualat les coses.