Copa Rei

El partit es juga al Coliseum Alfonso Pérez i comença a les 12

El rival del Barça a quarts sortirà del Getafe-Betis

El Getafe, que al partit d'anada va guanyar 1-2, mantindrà la defensa titular i farà canvis a la resta de línies. El Betis buscarà remuntar amb el seu onze de gala

El Getafe vol fer valer l'avantatge aconseguit al partit d'anada al camp del Betis (1-2) per certificar el pas als quarts de final. Tot i això, Míchel ja ha avisat els seus jugadors de la importància del partit, i ha alertat els seus homes que no es refiïn del resultat de l'anada.

Els madrilenys no podran comptar amb Pedro Ríos, que es recupera d'una gastroenteritis, ni tampoc amb Mario Álvarez, lesionat al tendó d'Aquil·les. Però recuperen Colunga, que podria estar entre els 18 jugadors convocats per al partit.

A l'onze inicial, Míchel podria mantenir la defensa titular i fer canvis a la resta de línies, donant entrada a jugadors com Ustari, Albín, Víctor Sánchez, Casquero o Arizmendi, que gaudirien d'una oportunitat per demostrar que poden jugar amb més freqüència.

El Betis, per la seva banda, intentarà aprofitar la bona dinàmica en Lliga, on és líder destacat a la Segona Divisió, per aconseguir remuntar l'eliminatòria. Per això, l'entrenador, Pepe Mel, farà servir el seu onze de gala.

Salva Sevilla i Beñat van acabar tocats el partit contra el Nàstic. Mel mantindrà el seu onze, a excepció del defensa David Belenguer, ex del Getafe, que serà baixa per lesió i substituït per Miki Roqué.

Etiquetes

Més continguts de