Futbol

Javier Tebas: "L'independentisme té segrestat el Barça"

En una entrevista a la Cope el president de la Lliga diu que "hi ha una massa social molt important del Barça que entén que el club no hauria d'estar tan activament implicat en el sobiranisme"

En una entrevista a la Cope, Javier Tebas ha repassat l'actualitat futbolística en una conversa de més de 45 minuts. Aquestes són algunes de les afirmacions més destacades que ha fet:

"No em va semblar lleig [ el penal de Messi al Celta], al contrari, està dins del reglament. No hauria de ser una falta de respecte que facis alguna cosa diferent".

"Sóc madridista, però no sóc antibarcelonista".

"M'agadaria que la final de la Copa del Rei fos al Bernabéu, però no és decisió meva, és decisió del club. Però és una pena que cada any hàgim d'estar amb aquestes coses. Hauríem d'estar per sobre d'això".

" Football Leaks em preocupa moltíssim. Des que els contractes estan en mans de la FIFA, s'han fet públics".

"Hi ha una massa social molt important del Barça que entén que el club no hauria d'estar tan activament implicat en el sobiranisme. Des de l'entorn polític s'està utilitzant el Barça com a bandera de l'independentisme, que té segrestat el club".

"Els fets comencen a ser preocupants sobre els favoritismes que sembla que ha mogut la Federació Espanyola durant anys".

" Jorge Pérez és la persona idònia per produir un canvi a la Federació Espanyola. Però si torna a guanyar Ángel María Villar no em provocarà un desmai, ja fa massa anys que estic en això".

"Això és futbol, sempre s'ha robat. És el que es diu sovint en alguns entorns. Si hi ha un canvi a la Federació, potser s'investigarà la corrupció econòmica. Però la corrupció política, que és pressionar i espantar, és potser més greu i existeix en la Federació Espanyola, per això ho vaig denunciar fa temps".

"El partit en obert de l'any que ve serà el dels divendres. Potser no el veurà ningú, però ens han pagat una bona quantitat de diners pels drets".

"La temporada que ve hi haurà partits el dissabte a la 13 h. No seria tots els caps de setmana, però és una franja horària molt important a nivell internacional".