FUTBOL
Esports Futbol 07/01/2018

El Madrid empata a Vigo i s'allunya 16 punts del Barça

El Celta ha pogut guanyar, però Iago Aspas ha perdonat de penal

BarcelonaEl Reial Madrid segueix fent aigües. Ni el 0-3 del clàssic va esperonar un equip que juga perdut, immers en una versió irregular i inconsistent. El Celta, sempre intens, ho ha aprofitat aquest diumenge per signar un empat 2-2 que allunya els blancs 16 punts del Barça. La distància creix a bon ritme i, davant el rendiment madrileny, amb arguments. Els locals han començat molt més endollats, recuperant la possessió i organitzant l'acció de contraatac de la mà de Iago Aspas.

El gallec ha tingut una de les ocasions més clares del partit en una d'aquestes, en els primers intercanvis. No ha pogut traduir una bona centrada d'Hugo Mallo en gol. Sí ha vist porteria Daniel Wass. El danès ha rebut una pilota a la frontal de l'àrea de Keylor Navas i sol, aprofitant un mal replegament rival, ha anotat amb una gran vaselina.

El Celta tenia la pilota, manava, i estrenava el marcador. El talent i Gareth Bale han rescatat momentàniament els homes de Zidane. El gal·lès ha celebrat una nova titularitat en Lliga amb un doblet en dos minuts abans d'arribar al descans. Els dos dibuixant una bona diagonal a l'esquena dels centrals i rematant bé i col·locat, buscant el pal llarg.

El partit ha perdut ritme a la represa i entre ocasions del Madrid, el conjunt d'Unzué ha tingut un penal, a favor de Navas a Aspas. El mateix davanter ha intentat transformar la pena màxima, però s'ha topat ara amb el porter del Madrid, que s'ha estirat bé, i ha evitat l'empat. Els de Vigo han seguit insistint i han tret petroli de la mà de Maxi Gómez, que ha fet el definitiu 2-2 de cap.