FUTBOL CATALÀ
Esports  /  Futbol Masculí 11/11/2014

Albert Ferrer: "Quan s'aposta per un projecte, s'ha de tenir paciència"

L'exentrenador del Còrdova ha estat guardonat a la Gala de les Estrelles del Futbol Català

Martí Molina
1 min
Un moment de la gala / CÈLIA ATSET

BarcelonaAlbert 'Txapi' Ferrer ha assegurat que quan es fa un canvi d'entrenador i s'aposta per un projecte cal tenir "paciència". L'exentrenador del Còrdova, que va ser destituït fa unes setmanes pels mals resultats, ha estat un dels guardonats a la Gala de les Estrelles del Futbol Català.

"De paciència n'hi ha poca i els entrenadors depenem dels resultats. Al Còrdova he après el que ja sabia, que el futbol es viu al dia", ha dit en referència a la decisió del club andalús de rescindir-li el contracte. "Crec que quan s'aposta per un projecte s'ha de tenir una mica més de calma. Però no ho dic només per mi, ho dic per l'entrenador que toqui", ha afegit, en una frase que es pot extrapolar al Barça.

Ferrer no ha volgut parlar "gaire" del seu exequip, tot i que ha trencat una llança a favor de Luis Enrique. "Està capacitat per triomfar al Barça i ho farà". També ha parlat del sistema de joc culer. "El Barça sempre juga igual. Hi ha laguns detalls, algunes cosetes que varien i evolucionen, adaptant-se als nous temps, però l'equip té una filosofia i, hi hagi qui hi hagi, no variarà".

En el mateix sentit, ha dit que traslladar aquest estil blaugrana a la resta d'equips "és molt difícil, gairebé impossible".

stats