Espanyol
Esports Futbol 23/10/2012

Albín treballa amb el grup per primera vegada en dues setmanes

El migcampista uruguaià ha completat la sessió de l'equip al gimnàs però encara és dubte per jugar dissabte contra el Màlaga. Javi López ha fet treball amb els fisioterapeutes

Efe
1 min
Juan Albín, migcampista de l'Espanyol / RCD ESPANYOL

Sant Adrià del BesòsJuan Albín s'ha entrenat aquest dimarts al matí amb la resta dels seus companys per primera vegada en dues setmanes, mostrant una bona evolució de l'elongació en la musculatura isquiotibial de la cama dreta que va patir el passat 10 d'octubre.

De tota manera, la feina del futbolista avui s'ha limitat al gimnàs de la Ciutat Esportiva i faltarà veure la seva evolució a la gespa per comprovar si pot entrar en la convocatòria per al partit de Lliga d'aquest dissabte contra el Màlaga.

Des que va començar la temporada, el migcampista de l'Espanyol ha disputat, únicament, dos partits de Lliga.

D'altra banda, el lateral dret Javi López s'ha exercitat amb els fisioterapeutes per accelerar la seva recuperació, després de la forta contusió al genoll esquerre amb vessament articular que va patir en l'últim xoc contra el Rayo. El temps de baixa previst per l'entitat rondarà les tres setmanes.

Finalment, diversos futbolistes de la plantilla blanc-i-blava treballaran aquesta tarda a la Ciutat Esportiva de forma dirigida i individualitzada en un entrenament a la carta, mentre que l'equip català, al complet, tornarà a exercitar-se dimecres a les instal·lacions de Sant Adrià a les 10.30 hores.

stats