LLIGA DE CAMPIONS
Esports Futbol 05/06/2015

Allegri: "Més que limitar el Barça, hem de pensar com podem fer gol"

El tècnic del Juventus admet que el Barça ha canviat molt amb l'arribada de l'asturià a la banqueta blaugrana

Ara
1 min
Massimiliano Allegri / GETTY IMAGES

BarcelonaEl tècnic del Juventus, Massimiliano Allegri, ha admès que és el partit més "important" de la seva vida, un duel que no acabarà "amb 0 a 0" i, per tant, l'objectiu italià serà "marcar un gol" i poder comptar amb "la sort" que es requereix en qualsevol final. "Més que limitar el Barça, hem de pensar com podem fer gol. La seva millor arma és la faceta ofensiva", ha explicat l'entrenador de la Vecchia Signora. Quan se li ha preguntat sobre les paraules de Pep Guardiola, que va dir que Messi és imparable, Allegri ha dit que esperen que demà (dissabte) l'argentí sigui "parable". El tècnic del conjunt italià ha dit que, independentment del que passi contra el Barça, la temporada del Juventus és "extraordinària" perquè s'han acomplert els objectius fixats a l'inici de curs. "El termòmetre de demà (dissabte) serà el mig del camp", ha admès l'entrenador, en la mateixa línia que Leonardo Bonucci.

"La feina de Luis Enrique la demostren els resultats", ha dit Allegri, que ha volgut felicitar el tècnic asturià, perquè quan un entrenador està al capdavant d'un gran equip no és gens fàcil. "Té les idees molt clares, el futbol que vol jugar", ha sentenciat Allegri, que ha lamentat la baixa de Giorgio Chiellini, que havia "jugat tota la Champions" i havia tingut un "rendiment" alt. "Barzagli està en bona forma, i jugarà", ha sentenciat.

"Fa dos anys el Barça jugava diferent, ara té un Rakitic de més, un Xavi de menys, ara té davanter centre, és un equip diferent", ha explicat Allegri sobre les diferències entre el conjunt al qual va enfrontar-se quan estava a la banqueta del Milan i el de Luis Enrique.

stats