BARÇA
Esports Futbol 15/06/2015

Allegri, sobre vendre Pogba: "A determinades quantitats és difícil dir que no"

L'entrenador del Juventus reconeix la possibilitat que l'estrella de l'equip marxi aquest estiu però adverteix que seria "una decisió del club i no tècnica"

Ara
1 min
Massimiliano Allegri, entrenador del Juventus / DYLAN MARTÍNEZ / REUTERS

BarcelonaMassimilano Allegri ha deixat oberta la porta a una hipotètica sortida de Paul Pogba aquest estiu. "A determinades quantitats és difícil dir que no", ha explicat l'entrenador en una entrevista a la 'Gazzetta dello Sport', en què també ha advertit que en qualsevol cas es tractaria d'una "decisió de club, i no tècnica".

Allegri s'ha referit d'aquesta manera a l'interès de clubs com el Barça, el Reial Madrid o el Manchester City, que estan interessats en els serveis del migcampista francès. De totes maneres, l'entrenador també ha demanat al jugador que tingui paciència: "perquè el que hem aconseguit aquesta temporada és només un punt de partida de cara al futur, en què necessitem jugadors joves i motivats que vagin acompanyats de 'senadors' que puguin transmetre l'esperit correcte".

Encara en el capítol de baixes, Allegri considera que Álvaro Morata (exjugador del Madrid i golejador tant a les semifinals com a la final de la Champions) té un preu de mercat de "70 o 80 milions".

Per últim, i sobre la final de la Champions de Berlín (que va guanyar el Barça per 1-3), Allegri creu que va ser "una de les finals més belles dels últims anys" i que: "amb l'empat a un vaig pensar que podríem guanyar-la".

stats