PRIMERA DIVISIÓ
Esports 07/08/2014

Amadeo Salvo: "El ridícul que està fent Bankia amb el València no té comparació"

El president del València ha criticat amb duresa l'entitat bancària per la "ridícula" actitud que està tenint amb el club

Efe
2 min
El president del València, Amadeo Salvo / VALENCIACF.COM

ValènciaEl president del València, Amadeo Salvo, ha criticat amb duresa l'actitud de Bankia en la negociació amb l'empresa Meriton per al refinançament del deute del club, i ha assegurat que l'entitat bancària està fent "un ridícul espantós" i faltant al respecte al València CF.

El màxim dirigent ha respost d'aquesta manera quan se li ha preguntat durant la presentació del nou jugador valencianista Shkodran Mustafi sobre la situació en què es troben les negociacions entre Bankia i l'empresari Peter Lim. Per la seva banda, fonts de Bankia consultades per Efe han declinat fer declaracions sobre les abocades per Salvo, ja que creuen que són massa valoratives.

El president del club ha assegurat que no hi ha hagut cap avanç des que dijous passat el president de la Fundació València CF, Aurelio Martínez, va anunciar en una roda de premsa la decisió presa pel Patronat de vendre el paquet accionarial majoritari del club a l'empresari Peter Lim.

"Tot això va començar al desembre amb una falta de respecte tremenda cap al València i no hi ha hagut cap novetat, el temps va posant cadascú al seu lloc. Tothom sap el que passa. Els passos es van demostrant i cada un es va descobrint", ha explicat Salvo. "Bankia no compleix el que va signar al juny amb Meriton i vol canviar les regles del joc tractant de defensar interessos que no es van registrar en l'acord", ha assenyalat.

El president valencianista ha assegurat que l'actitud de l'entitat bancària "és una cosa inexplicable en el món del futbol i empresarial" i ha recordat que va ser Bankia la que va plantejar els termes de la nova proposta a Meriton després de no acceptar l'anterior.

"L'obliga a canviar la que va fer inicialment i ara sembla que pretén portar-la al seu terreny, potser perquè ja tenien algun compromís amb algun amic seu o perquè necessiten professionals de cert nivell. El ridícul que Bankia està fent amb el València no té comparació", ha afirmat Salvo amb rotunditat.

"Tot això està provocant que el València no pugui créixer des de desembre i això és una falta de respecte i no em vull amagar ni callar. Ningú s'explica aquesta actitud de Bankia. Ja és hora que tothom deixi de jugar amb el València i fer un ridícul espantós, perquè nosaltres no volem fer el ridícul a costa d'ells", ha conclòs.

stats