Espanyol
Esports Futbol 04/04/2012

Amat, Héctor Moreno i Álvaro, els pericos escollits pel grup inversor britànic

La societat britànica invertirà 2',4 milions d'euros en l'adquisició del 15% i 20% dels drets dels tres futbolistes i els pagarà en efectiu de seguida que es tanqui l'operació

Ara
1 min
Héctor Moreno fa carrera contínua amb el grup a Sant Adrià

BarcelonaDimarts, 'La Vanguardia' ja va avançar que l'Espanyol havia venut els drets de dos jugadors a una societat d'inversió britànica, i avui ha donat més detalls de l'operació: es tracta d'Álvaro Vázquez, Jordi Amat i Héctor Moreno. En els dos primers casos, el grup inversor adquiriria el 15% dels drets federatius, mentre que amb el mexicà es cedirien el 20% dels drets.

L'Espanyol també hauria proposat el nom de Javi Márquez, però el grup inversor ha preferit limitar-se a aquests tres futbolistes i no incloure el migcampista, que supera l'edat del perfil de jugador que busquen, ha tingut problemes de lesions i no és internacional.

Segons el rotatiu, l'operació es tancarà aquesta mateixa setmana per dos milions de lliures (2,4 milions d'euros), quantitat que l'entitat ingressarà en efectiu i que podrà fer servir per atendre les despeses de tresoreria que acumula.

El diari 'As' explica que la proposta de recórrer a aquesta via econòmica la va fer el conseller Josep Lluís Marcó, que ja va dur a terme una operació d'aquest tipus la temporada 2001/02 –segons explica 'La Vanguardia'– i adverteix que el grup d'inversió no només necessita el vistiplau del club, sinó també la signatura del jugador per tancar l'acord.

Joan Collet va sortir al pas ahir de les informacions publicades pels mitjans de comunicació i, sense donar noms, va aclarir que "l'operació no està tancada encara" i que quan es confirmi en donaran tots els detalls.

stats